Post navigation

Перший крок

21 грудня 2019

 

Як відомо, шлях в тисячу миль починається з першого кроку. І зробити свій перший крок у великий світ музичного мистецтва мали можливість учні перших класів Дитячої школи мистецтв смт Нова Водолага на внутрішкільному фестивалі «Музичний дебют». Це свято було створено з метою розвитку дитячої творчості, набуття досвіду сценічного виступу, сприяння естетичному вихованню, розвитку талантів та творчої особистості учня, активізації творчої діяльності викладачів і вже стало традиційним та щороку проводиться в грудні.

 

  Першокласники 2019 року вперше виступали на сцені та представляли номінації: «Сольний спів», «Фортепіано», «Скрипка», «Акордеон», «Гітара».

 

  Зовсім недавно вони прийшли в нашу школу, але вже встигли відчути, що заняття музикою та співом – це одночасно і кропітка робота, і захоплюючий, дивовижний, веселий світ, до якого діти доторкнулися.

 

  У залі за виступами юних артистів спостерігала потужна група підтримки: батьки, бабусі, дідусі, друзі та рідні. Всі дружньо аплодували першому публічному виступу свого маленького артиста.

 

  Щасливої вам дороги, наші першокласники! Хай завжди спілкування з мистецтвом дарує радість, надії, мрії, приносить гарний настрій. Успіхів всім у навчанні!