Post navigation

Конкурс-виставка “Зимова казка”

08 січня 2020

 

27 грудня у місті Чугуєві Харківської області вже всьоме, проходить конкурс-виставка “Зимова казка”, створений за ініціативою директора Чугуївської дитячої художньої школи імені І.Ю.Рєпіна, члена Національної спілки художників України, Почесного громадянина міста Чугуєва Володимира Непомнящого.

 

  З 2015 року “Зимова казка” стала щорічним міським конкурсом та проводиться під патронатом міського голови. За роки існування конкурсу у ньому взяли участь майже півтори тисячі маленьких мешканців міста віком від 6 до 16 років.

 

  На відкритті виставки та церемонії нагородження, яке відбулося у залі засідань міськвиконкому, були представлені роботи лауреатів міського конкурсу. «Зимова казка» в малюнках дітей – це почуття, емоції та бажання дива. Дивлячись на ці роботи та їх назви «Свято у вікні», «Зимова казка у лісі», «Казкові мрії у новорічну ніч», «Дива приходять у Новий Рік» та інші, розумієш, чого бажають діти. Вони бажають свята, подарунків та казкового дива!

 

  Лауреатів та дипломантів конкурсу було нагороджено почесними грамотами та солодкими подарунками. Також було нагороджено лауреатів конкурсу “Моє улюблене місто”. Загалом відзначено 45 талановитих дітей міста!

 

  Атмосферу свята створювали Снігуронька (викладач Чугуївської дитячої художньої школи Вітюк Юлія) та учні ЧДМШ ім.І.Ю.Рєпіна: Біла миша – Батченко Дарина, читці Бабенко Яна та Афанасьев Олексій, а Гречана Анна зіграла на сопілці різдвяну композицію.

 

  Вітаємо усіх з прийдешним  Новим 2020 Роком та Різдвом Христовим! До нових зустрічей та виставок!

 

За матеріалами колективу ЧДХШ ім І.Ю.Рєпіна