Post navigation

Різдвяні вітання балаклійських музикантів

16 січня 2020

 

Учні Балаклійської дитячої музичної школи привітали мешканців району з Новорічними та Різдвяними святами. Колядки та щедрівки у виконанні юних співаків та музикантів лунали в ефірі Балаклійського радіо.

 

  Вихованці викладачів Т.А. Шерстюк та О.Л. Самарської взяли участь у районному святі-фестивалі «Радуйся, Земле!» Учні та випускники класу народного співу подарували Різдвяний концерт підопічним Балаклійського районного територіального центру соціального обслуговування людей похилого віку та осіб з інвалідністю.

 

  А в переддень старого Нового року, на свято Маланки, гурти наших щедрівників можна було побачити в різних куточках міста. Юні українці завітали до державних установ, на підприємства, до осель земляків. Скрізь лунали наші колядки, щедрівки, добрі побажання. Господарі радо відчиняли двері й щедро обдаровували дітей. У цих неперевершених святкових дійствах взяли участь юні співаки з хорів «Веселка» (керівник Т.А.Шерстюк) і «Натхнення» (керівник О.Л.Самарська) та ансамбль «Веселі скрипалі» (керівник Т.С.Радченко, концертмейстер О.М.Бурвікова). Відрадно, що традиції й звичаї нашого народу дедалі більше відроджуються й шануються, а наші діти вивчають та поширюють народне надбання.

 

Тетяна Шерстюк, викладач-методист Балаклійської ДМШ