Post navigation

Відкриття виставки дитячої художньої творчості

05 березня 2020

 

05 березня 2020 року в приміщенні Харківської обласної галереї «Мистецтво Слобожанщини» відбулось урочисте відкриття виставки дитячої художньої творчості «Весняний вернісаж» – роботи лауреатів та дипломантів двох творчих заходів: обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості, присвяченого Шевченківським дням «Об’єдаймося ж, брати мої!» та Обласного конкурсу «Слобожанщина – мій краю рідний».

 

  До експозиції увійшли кращі роботи талановитої учнівської молоді Харківщини. Понад 120 робіт різних жанрів, виконаних у різноманітних техніках, але об’єднані любов’ю до Батьківщини, до історії рідного краю, великою повагою до спадщини та традицій Харківської художньої школи. Творче та відповідальне відношення до висвітлення означених тем, зацікавленість та прагнення до творчого самовиявлення мали чудовий підсумок – вихованці 17 мистецьких шкіл Харківської області та міста Харкова дарують свою творчість усім землякам – шанувальникам образотворчого мистецтва.

 

  З музичними подарунками завітали учні мистецьких шкіл міста Кареліна Дар’я та Пражак Аліна (ДМШ №5 ім. Римського –Корсакова), Медко Анна (ДМШ №10), Дмитро Моргун (Харківська школа мистецтв для підлітків та дорослих). На святі яскраво перекликалися палітри звуків та фарб.

 

  Вітаємо усіх учасників виставки! Дякуємо за співпрацю учням, їх викладачам і бажаємо натхнення та творчих успіхів!

 

Виставка триватиме з 05 по 21 березня.