Post navigation

Концерт “Весняний подарунок Слобожанині”

03 квітня 2021

 

 

Майже двадцять років педагогічні працівники мистецьких шкіл радують власною творчістю спільноту Харківщини на сценах обласної філармонії. Традиційний щорічний концерт “Різдвяний подарунок Слобожанині” в цьому році, враховуючи обставини, що склалися, пройшов на весні, порадував слухачів Весняним подарунком.

 

  Велика зала філармонії, вперше після відкриття, приймала викладачів та концертмейстерів мистецьких шкіл. Учасники концерту з трепетом виходили на сцену, на якій свого часу виступали видатні виконавці світового рівня.

 

  На найкращій сцені Харкова педпрацівники мистецьких шкіл Первомайського, Куп’янська, Малої Данилівки, Чугуєва, Рогані, Харкова продемонстрували професійний рівень вокального, інструментального та розмовного жанрів. Концерт вкотре продемонстрував великий творчий потенціал, мистецькі здібності, творчі надбання наших педагогічних працівників, які присвятили все своє життя естетичному вихованню підростаючого покоління.

 

  Слухачі в залі, серед яких були колеги, учні, батьки, представники обласної влади, із захватом сприймали кожен виступ учасника концерту та віддячували їм бурхливими оплесками та квітами.

 

  Творчій команді педагогічних працівників мистецьких шкіл вдалось створити в залі приємне передчуття прийдешньої весни.

 

  Як підкреслила представник Департаменту культури і туризму обласної державної адміністрації Любов Островерх “Концерт став яскравим доказом  особистої майстерності, таланту і високого рівня  мистецької  школи  Харківщини”.
На початку нового навчального року спільнота Харківщини познайомиться з творчістю викладачів мистецьких шкіл з образотворчого мистецтва в Харківському художньому музеї.

 

Чекаємо на зустріч!