Post navigation

ЗМО IV олімпіада з музлітератури «Майстри хорового концерту»

15 квітня 2021

 

13 квітня на базі Балаклійської дитячої музичної школи була проведена IV Відкрита олімпіада з музичної літератури на тему «Майстри хорового концерту». Особливістю проведення цьогорічної олімпіади було те, що з огляду на карантинні обмеження олімпіада вперше в закладі  відбулася дистанційно.

 

В заході взяли участь 9 учасників з 6 шкіл зонального методичного об’єднання Балаклійського ЗМО: Савинської,Донецької, Слобожанської, Ізюмської, ІІ-Іванівської та Балаклійської дитячої музичної школи. Організатором змагання традиційно виступила завідуюча теоретичним відділом, викладач-методист Шустова О.А.

 

  Олімпіада складалася  з двох блоків: 15 питань музичної вікторини, яка була проведена на платформі ZOOM, та 20 питань у вигляді тесту на порталі «На урок».

 

Учасники показали наступні результати:

 

  Тернопол Максим – лауреат І ступеня (Слобожанська ДМШ, викладач Веліканова В.Л.)

 

  Голопьорова Вікторія – лауреат ІІ ступеня (Донецька ДМШ, викладач Гончар О.І.)

 

  Мацак Ярослав (Слобожанська ДМШ, викладач Веліканова В.Л, Криворучко Дар’я (Ізюмська ДМШ, викладач Амелічова С.М.) – лауреати ІІІ ступеня.

 

  Чуріканова Вероніка (ІІ-Іванівська ДМШ, викладач Пілюгіна О.0.), Звєрєва Марія (Донецька ДМШ, викладач Гончар О.І.) – дипломанти.

 

  Квочка Максим (Савинська ДМШ, викладач Рябчикова Т.Т.), Лимарова Вероніка (Балаклійська ДМШ, викладач Шустова О.А.), Лукашова Марія (Балаклійська ДМШ, викладач Шустова О.А.)  – учасники.

 

  Від свого імені та адміністрації Балаклійської дитячої музичної школи щиро висловлюємо вдячність учасникам олімпіади та викладачам, які змогли підготувати своїх учнів на високому рівні.

 

  Особлива подяка відділу культури, молоді, спорту та туризму Балаклійської міської ради Харківської області за сприяння у проведенні заходу.