Post navigation

Клубні працівники навчаються on line

З 19 по 23 квітня 2021 року відбулося навчання працівників закладів культури клубного типу

Харківської області

 

27 квітня 2021

 

В час карантинних обмежень та інтернет-технологій багато аспектів життя перенеслося до Інтернет мережі. Навчання фахівців клубної сфери не є виключенням. Вперше заняття клубних працівників відбувалося у форматі online.

 

  Навчання «відвідали» 24 фахівця – директори міських, сільських, будинків культури, завідувачі клубними закладами (філіями) з різних куточків Харківщини.

 

  Тематика навчання – «Клубні заклади і громада – взаємодія в новому форматі».

 

  Підвищення кваліфікації було спрямовано на удосконалення, оновлення знань, навичок та вмінь керівників закладів культури, допомогу працівникам клубної сфери адаптуватися до роботи в нових умовах, зокрема в умовах децентралізації.

 

  Слухачі ознайомилися з основними принципами суспільного процесу, що відбувається, із змінами в культурно-мистецькому житті громад, з успішними прикладами розвитку культури, спрямованими на забезпечення збереження і подальший розвиток культурної інфраструктури, творчого потенціалу, а також на підтримку аматорської мистецької творчості.

 

  Також були обговорені проблемні питання життєдіяльності закладів культури, впровадження різноманітних форм проведення масових заходів на основі поєднання традиційних та новітніх форм і методів культурно-дозвіллєвої діяльності.

 

  Керівники клубних закладів Харківської області отримали фахову, професійну інформацію, оновили управлінську, нормативно-правову, психолого-комунікативну, інформаційну, організаційно-творчу компетентності, здатність використовувати нові професійні знання та навички в процесі професійної діяльності клубних закладів.