Post navigation

Молоді таланти – надія художньої спільноти Харківщини!!!

30 квітня 2021

 

Велика Перемога учнів Чугуївської дитячої художньої школи ім. І.Ю.Рєпіна в Америці! Вже багато країн світу підкорили своїми творчими досягненнями учні славетної художньої школи батьківщині І.Ю.Рєпіна з міста Чугуєва! Цього разу на Міжнародному фестивалі талантів світу «World Stars USA 2021» в Лос-Анджелесі, США 2021 р. (організатор конкурсу – Громадська організація “Товариство підтримки талантів Зірка”, м. Дніпро) учні школи здобули вагомі перемоги, а викладачі отримали дипломи за розвиток інтернаціональної культури та мистецтва у світі!

 

  Слід наголосити, що міжнародні члени журі, серед котрих представники США, Франції, Німеччині, Польщі, Греції та Білорусії дали дуже високу професійну та творчу оцінку школі! Так у середній віковій категорії Лауреатом 1 Ступеню стала Череватенко Таїсія, яка отримала Кубок та диплом Переможця (викладач Непомнящий В.І.).

 

  Друге місце у цій же категорії, медалі та дипломи Переможців конкурсу отримали Серокурова Світлана (викладачі Непомнящий О.В., Вітюк Ю.В.) та Батрева Дар’я (викладач Непомнящий В.І.) У старшій віковій категорії 1 місто, Кубок та диплом Переможця отримала Ликова Вікторія (викладач Непомнящий В.І.).

 

  Дякуємо учням, викладачам, батькам та крокуємо разом до нових перемог у житті підростаючого покоління “юних рєпінців”!!!

 

  Вітаємо Харківщину та громаду міста Чугуєва, учнів та викладачів з перемогою у престижному міжнародному конкурсі в Америці!!!

 

За матеріалами директора школи, члена НСХ України, Кавалера міжнародного ордену за заслуги в галузі освіти, культури та мистецтв, Почесного громадянина міста Чугуєва, Непомнящого Володимира Івановича