Post navigation

Свято миру, свободи, весни!

12 травня 2021

 

Онлайн-концерт учнів та викладачів Балаклійської дитячої музичної школи, присвячений Дню пам’яті та примирення, а також Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, цього року відбувся в online-форматі.

 

  Непередбачені обставини поставили всіх у надзвичайно складні умови. Та навіть «червона зона» карантину не змогла загасити в серцях дітей глибокої поваги та шани до тих, хто ціною свого життя відстояв нашу свободу. Пам’ять про героїчне минуле нашого народу і нині хвилює душі юного покоління. Усі з почуттям великої відповідальності поставились до підготовки концерту.

 

  Учні під керівництвом викладачів, які працювали дистанційно, вивчили мелодії пісень героїчної епохи та твори, присвячені ветеранам, самі зробили відеозаписи вдома. А дехто навіть заспівав пісні біля пам’ятника загиблим воїнам та поклав квіти до підніжжя монумента. Юні художники створили тематичні картини.

 

  Свято, яке традиційно відбувається в школі, і цього разу видалося емоційним і зворушливим. Завдяки сучасним технологіям, його вже змогли переглянути тисячі людей у просторі інтернету. Пам’ять про великий подвиг і велику трагедію народу ніколи не згасне в серцях вдячних нащадків.

 

Тетяна Шерстюк, викладач-методист КЗСМО «Балаклійська дитяча музична школа», організатор концерту