Post navigation

Піаністи переймають досвід колеги з Німеччини

07 жовтня 2021

 

06 жовтня на платформі ZOOM відбувся міжнародний онлайн-семінар – презентація авторської методи Ірини Мінц «Hello, piano» (Германія).


 

  95 викладачів класу фортепіано Харківської області мали змогу перейняти досвід та поспілкуватися з Іриною Мінц — членом Європейської асоціації викладачів спеціального фортепіано (EPTA), власником та директором Musikschule Minz, членом німецької федеральної спілки незалежних музичних шкіл.

 

  Ірина Мінц – у минулому харків’янка, послідовник фортепіанної школи та педагогічних традицій професорів Регіни Горовиць та Сергія Полусмяка, концертна піаністка і викладач, яка досягла великих успіхів у вихованні юних піаністів. Її учні з 2008 року завоювали понад 250 нагород і стипендій в міжнародних та національних конкурсах. Ірина проводить семінари та майстер-класи по всьому світові, є членом журі міжнародних конкурсів. Школа Musikschule Minz, Friedberg / Germany, засновником і директором якої є Ірина, входить до Німецького федерального союзу приватних музичних шкіл.

 

  Авторська методика Ірини Мінц «Hello, piano» покликана пробудити інтерес, розвити музичні здібності та розкрити можливості кожного учня. Вона є гарним «помічником» у досягненні цих завдань на початковому етапі навчання.

 

  Учасникам семінару було представлено 4 збірки, кожна з яких доповнює попередню. Ірина ділилися власними професійними секретами: великими і малими, давала корисні поради та відповідала на запитання, її завзяття, енергія, її творчий підхід та подача матеріалу не залишили байдужим жодного учасника динамічного та «мажорного»семінару семінару.