Post navigation

Зустріч випускників у Балаклійській музичній школі

10 жовтня 2021

 

Цього дня в нашій школі було багато гостей. Гостей, які завжди бажані. У залі зібрались випускники різних років, люди різних поколінь і професій. Це були викладачі школи, які свого часу її закінчили, студенти, що мають або здобувають мистецьку освіту, і просто люди, для яких музична школа відкрила шлях до розуміння прекрасного. Були й ті, хто зараз навчається: діти, які трохи здивовано поглядали на дорослих, що підіймались на сцену і натхненно співали або грали. Але в цей день випускників не можна було назвати гостями, бо вони прийшли до себе додому. Адже школа назавжди залишилась у серці кожного, хто переступив її поріг.

 

  Лунало багато спогадів про шкільні роки, добрих побажань і, звичайно, музичних подарунків. Випускники згадували своє шкільне дитинство, улюблених учителів. Згадали також і тих викладачів, які відійшли у Вічність… Кожен виступ був щирим і зворушливим. І хоча в залі було досить прохолодно, та на душі в кожного було тепло й затишно. Присутніх привітало також юне покоління – учні школи.

 

  Організатор і ведуча заходу Олена Леонідівна Самарська люб’язно надавала слово кожному, хто цього побажав: і тим, хто брав участь у концерті й заявив про це заздалегідь, і тим, хто випадково дізнався про зустріч і вирішив завітати й сказати добрі слова подяки. Від імені адміністрації школи випускників привітала заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Сергіївна Лимарова. Дякуємо тим, хто знайшов можливість і бажання, щоб відвідати музичну школу, яка стала для всіх рідним домом.

 

  Щасти вам, дорогі наші випускники! І нехай мистецтво завжди буде з вами!

 

Т.А. Шерстюк – викладач-методист КЗСМО «Балаклійська музична школа»