Post navigation

Інтенсив – курс з акторської майстерності

28 жовтня 2021

 

27 жовтня розпочався інтенсив курс з акторської майстерності, розрахований на декілька занять з підвищення кваліфікації. Викладачі театральних дисциплін мистецьких шкіл із зацікавленістю відвідали авторський тренінг Марії Ванєєвої  (Бораковської) – старшого викладача кафедри майстерності актора, майстра акторського тренінгу, актриси Харківського академічного руського драматичного театру ім. О.С. Пушкіна, співзасновника школи акторської майстерності «Тісто».

 

  Мета навчання – надання дієвої методичної допомоги викладачам театрального мистецтва, актуалізація професійних знань та навичок, адаптація до нових викликів театральної педагогіки.

 

  Цікаві добірки вправ на створення творчої ігрової робочої атмосфери в класі, вправи, що розминають, вправи на увагу та уяву, на відчуття простору та колективну діяльність в актуальній сучасній подачі – все це учасники тренінгу змогли випробувати на собі.

 

  Навчання пройшло під гаслом – «Від гри до органічної дії».   Наступне заняття відбудеться 3 листопада 2021 року о 10-00 год. в приміщенні театрального факультету ХНУМ ім..І.П. Котляревського.