Post navigation

Друге заняття інтенсив-курсу з акторської майстерності.

04 листопада 2021

 

3 листопада завершився інтенсив курс з акторської майстерності викладачів театральних дисциплін мистецьких шкіл Харківщини. Автор тренінгу – Марія Ванєєва, старший викладач кафедри майстерності актора, майстер акторського тренінгу, актриса Харківського академічного руського драматичного театру ім. О.С. Пушкіна, співзасновник школи акторської майстерності «Тісто», щедро поділилася з колегами своїми власними напрацюваннями.

 

  Тренінгові вправи заняття були помітно ускладнені та вимагали від учасників максимальної зібраності та концентрації уваги.

 

  Можна сміливо зазначити, що учасники тренінгу, викладачі театральних дисциплін, суттєво поповнили свої творчі кейси новими, актуальними, дієвими напрацюваннями, що стануть в нагоді під час освітнього процесу.

 

  Учасники курсу з підвищення кваліфікації отримали практичну допомогу та актуалізували професійні знання та навички, зарядилися позитивними емоціями та чудовим робочим настроєм, опанували прийоми та практики щодо підтримки активності та зацікавленості учнів до театральної діяльності.

 

  Бажаємо всім успіхів та гарних результатів у професійній діяльності!!!