Post navigation

Свято Першокласника в Балаклійській музичній школі

29 листопада 2021

 

Двадцять восьме Свято Першокласника відбулося нещодавно в Балаклійській музичній школі. З метою запобігання поширенню інфекції Covid-19, уже другий рік поспіль свято пройшло в online-форматі. Але першокласники не засмутились, бо знали, що їх перші виступи зможуть побачити не лише батьки, а й глядачі з усього світу, оскільки новітні сучасні технології відкрили багато нових можливостей для поширення інформації в просторі.

 

  Фільм-концерт був побудований у формі казки, героями якої стали також і першокласники, що продемонстрували всім свої перші здобутки: вивчені музичні п’єси, пісні, створені малюнки. По закінченні свята кожен першокласник отримав пам’ятне «Посвідчення першокласника» з правилами, а також привітаннями та добрими побажаннями від педагогічного колективу.

 

  І діти, й викладачі, і, звичайно ж, батьки відчули святкову атмосферу та підтримку для наймолодших школярів. Сподіваємось, що цей казковий дивосвіт прекрасного буде супроводжувати наших нових друзів протягом усього періоду навчання, щодня для них будуть відкриватися нові таємниці, а чарівні сходи вестимуть до вершин мистецького Олімпу.

 

Переглянути online -свято можна за посиланням:
https://youtu.be/n_Bol2UTZbw?list=LL

 

Т.А. Шерстюк – викладач-методист, режисер і організатор свята, автор фільму