Post navigation

Знайомимося з досвідом колег

/методичне об’єднання викладачів духових та ударних інструментів/

20 жовтня 2022

 

20 жовтня 2022 року в режимі онлайн на платформі ZOOM відбувся методичний семінар педагогічних працівників духових та ударних інструментів мистецьких шкіл Харківщини.

 

  Досвідом роботи поділився з колегами викладач-методист Рівненської дитячої музичної школи №2 Юрій Островський, в арсеналі якого, величезний викладацький та творчий досвід. Темою зустрічі було знайомство із сучасним педагогічним репертуаром для учнів відділів духових та ударних інструментів мистецьких шкіл.

 

  Пане Юрію зупинився на головних моментах виховання учнів у позашкільних закладах та в мистецьких школах зокрема. Будучи самодіяльним композитором, аранжувальником та автором 23 збірок педагогічного репертуару для учнів оркестрових відділів, він ознайомив присутніх з різноманітим музичним матеріалом для духових інструментів від сопілки до духового оркестру, від початкових п’єс до п’єс випускного класу. Пане Юрію вичерпне відповів на професійні запитання колег, отримав велику подяку за проведену зустріч. Слухачі також висловили щире бажання зустрітися знов і познайомитись з новими напрацюваннями майстра.