Post navigation

Сучасні технології у викладанні образотворчих дисциплін

02 листопада 2022

 

Сьогодні, перед викладачами мистецьких шкіл всіх спеціальностей і зокрема з образотворчого мистецтва, постала серйозна проблема використання комп’ютерних технологій не тільки для оформлення ділової документації, а й для проведення занять, батьківських зборів, виготовлення наочних посібників для індивідуальної роботи з учнями тощо. Нові освітні комп’ютерні технології дозволяють інтенсифікувати освітній процес, надають можливість організувати навчання на якісно новому рівні.

 

  02 листопада 2022 року в режимі он-лайн відбулось семінарське заняття викладачів образотворчого мистецтва художніх шкіл та художніх відділень мистецьких шкіл Харківської області та міста Харкова з питань використання сучасних технологій у викладанні образотворчих дисциплін. Власними напрацюваннями з даного питання з колегами з 17 мистецьких шкіл поділилася Олена Парамєєва, викладач-методист Лозівської дитячої художньої школи.

 

  Пані Олена акцентувала увагу на необхідності пошуку нових методів професійної викладацької діяльності в сучасних умовах в запропонувала колегам покроковий алгоритм створення «гугл-класу» на платформах Zoom, Goоgle meet.

 

  Всі учасники семінару мали можливість отримати матеріали семінару для подальшого використання в освітній діяльності.

 

  Всім учасникам заходу дякуємо за участь і співпрацю!

 

АЛГОРИТМ СТВОРЕННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ GOOGLOE – класу, відео: https://www.youtube.com/watch?v=hBvT_RWXZrc&t=976s