Post navigation

Викладання гри на фортепіано в сучасних умовах

14 листопада 2022

 

З 07 по 14 листопада пройшло підвищення кваліфікації викладачів класу фортепіано та концертмейстерів «Питання комплексної професійної компетенції викладання гри на фортепіано в сучасних умовах».

 

  На заняттях із підвищення кваліфікації порушувалися та обговорювалися питання різного рівня складності від пошуку шляхів реалізації державних програм з дисципліни до відпрацювання конкретних професійних технологій навчання грі на фортепіано; від стратегій стрессостійкості та психологічної рівноваги до особливостей правового регулювання трудових відносин у воєнний період; від особливостей педагогічного репертуару на сучасному етапі до професійного стандарту викладача мистецької школи та кращого досвіду колег.

 

  Слухачі відмітили високий професійний рівень проведення курсів, ретельно підібраний викладацький склад, вдало й доречно підібрані теми, що на сьогодні є особливо актуальними.

 

  Усі учасники підвищення кваліфікації залишилися надзвичайно задоволеними проведеним навчанням та очікують наступної зустрічі.