Post navigation

Кваліфікацію підвищують викладачі духових та ударних інструментів

18 листопада 2022

 

З 14 по 18 листопада 2022 року викладачі класу духових та ударних інструментів мистецьких шкіл Харківщини підвищували свою кваліфікацію за темою: «Творчій підхід до комплексного професійного викладання гри на духових та ударних інструментах».

 

  На заняттях піднімалися різноманітні питання з вдосконалення набутих компетентностей в межах професійної діяльності викладача. Висвітлювався підхід до написання робочих навчальних програм на базі існуючих типових, розглядались сучасні методики викладання в умовах дистанційного навчання, підкреслювалась важливість розвитку дитячої колективної творчості на кращих зразках національного музичного матеріалу. Не обійшлося і без питань сучасної безпечної роботи в Інтернеті, нового українського правопису, психологічних засобів саморегуляції та основ трудового законодавства України.

 

  До участі в підвищенні кваліфікації були запрошені лектори з Києва, Одеси, Рівного, Житомиру.

 

  Підвищення кваліфікації для викладача – це завжди оновлення знань, удосконалення набутого, поштовх до професійного зростання, самовдосконалення та самореалізації.

 

  Слухачі висловили щиру подяку організаторам за якісне проведення курсів, а всім викладачам за змістовні, цікаві лекції та майстер-класи.